L'Oréal Sverige

Create the beauty that moves the world

Discover more

Upptäck L'Oréal Nordics

Vi är stolta över vad vi gör på L'Oréal Nordics, så vi vill dela med oss av hur det är att jobba hos oss, om våra produkter och om vårt engagemang i att vara ett ansvarsfullt företag.

L'Oréal Nordics består totalt av fyra marknader och bolaget har verksamhet i hela Norden.

Strukturen omfattar fyra dotterbolag: L’Oréal Nordics huvudkontor i Danmark (kontor i Köpenhamn), L’Oréal Sverige (kontor i Stockholm), L’Oréal Norge (kontor i Oslo) och L'Oréal Finland (kontor i Helsingfors). Alla dotterbolag till L’Oréal Nordics har en gemensam VD och en gemensam ledningsgrupp. Idag har L'Oréal Nordics över 1 000 anställda som täcker in våra fyra divisioner: Consumer Products, Professional Products, L'Oréal Luxe och Active Cosmetics.

L'Oréal har ägnat sig åt skönhet i över 100 år. Med sin unika internationella portfölj med 36 olika och kompletterande varumärken och som världens ledande skönhetsföretag, är L'Oréal närvarande i alla distributionsnätverk: massmarknad, varuhus, apotek, frisörsalonger, resehandel och e- handel.

Forskning och innovation är kärnan i L'Oréals strategi. L'Oréals hållbarhetsåtagande för 2030 "L'Oréal For The Future" anger ambitiösa mål för hållbar utveckling över hela koncernens värdekedja.

1930-talet

L'Oreal Group introducerades på den svenska marknaden för första gången

  >250     

anställda på L’Oréal Sverige

Det största

skönhetsföretaget på marknaden

Upptäck  Vår verksamhet

Läs mer om våra välgörenhetsaktiviteter, vårt samarbete med Stockholm Resilience Center och om L’Oréal-Unesco For Women in Science

Skönhet är en drivkraft, som har aktiverat oss på L’Oréal Nordics sedan 1922. Vi är passionerade i vårt arbete med den obegränsade mångsidigheten inom skönhetsvärlden, konsumenternas ständigt föränderliga landskap och köpbeteenden samt vårt arbete med att uppfinna de bästa konsumentprodukterna på marknaden - We want to create the beauty that moves the world.

Som ett globalt företag ligger L’Oréal i framkant med att förstå de komplexa utmaningarna som vår värld ställs inför. Vi har möjlighet att göra stor skillnad, och genom att aktivt driva igenom våra hållbarhetslöften för 2030 – L’Oréal for the Future – så genomgår vi en djupgående förvandling för att minska vår påverkan i hela värdekedjan. Vi lovar att vår verksamhet respekterar de så kallade ”planetgränserna”.

Här på L’Oréal är kundens behov själva ledstjärnan för våra framgångar. Mångsidigheten inom skönhetsvärlden återspeglas också i vår kultur, som är precis lika mångsidig som våra kunder. Resultatet är en mångfacetterad och stark kultur som förkroppsligar entreprenörskap, kreativitet och flexibilitet. Detta har lett till att vi numera är pionjärer inom kategorin ”Beauty Tech”, och vi är fascinerade över de självklara kopplingarna mellan just kosmetik och teknik. Och det är tack vare detta som vi har kunnat bemöta våra konsumenters nuvarande och framtida behov, samt förutse kommande trender.

Det har aldrig varit mer spännande än nu att arbeta inom skönhetsbranschen, och vi är glada över att få fortsätta vårt engagemang att erbjuda varenda person på planeten de bästa skönhetsprodukterna vad gäller kvalitet, säkerhet och ansvar.

Med vänlig hälsning,

Suzan Schlag

Managing Director, Norden

Kontakta oss 

FÖRETAGSKOMMUNIKATION
Maria Mossenberg: [email protected]
Anne Ristock Stender: [email protected]

HUMAN RESOURCES - JOBBANSÖKNINGAR
Vill du ansöka om en tjänst, utannonserad eller spontanansökning, skickar du in ditt cv via vår webbplats, inte via e-post eller post.
Gå till avsnittet ”Jobba på L’Oréal Nordic”
Söker du internt ber vi dig kontakta din HR-chef. 

INKÖPSENHETER
För leverantörsrelaterade frågor, kontakta: [email protected]

EKONOMIAVDELNINGEN
Kontakta: [email protected]

L'ORÉAL SVERIGE HUVUDKONTOR
Gustavlundsvägen 26
167 51 Bromma
Sverige
Telefon: +46 08-586 152 00

KONSUMENTFRÅGOR
För kommentarer, råd och frågor om L'Oréals produkter, vänligen kontakta kundtjänst: [email protected] eller ring; +46 (0)8 5989 6930 – Måndag till fredag kl. 10-15

INTEGRITETSPOLICY
Du kan ha rätt att få tillgång till, ändra, ta bort, invända mot, flytta eller avbryta vår användning av dina personuppgifter. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, inklusive avregistrering från vår marknadsföring, ber vi dig e-posta [email protected].