L'Oréal Belgium articles about our Group

L'Oréal Group

Nieuwe organisatie L'Oréal Benelux

L'Oréal Belgilux heeft de Ondernemingsraad en zijn medewerkers meegedeeld dat het een nieuwe organisatie wil oprichten voor zijn activiteiten in de Benelux. Die organisatie moet inspelen op de behoeften van de consument en op de ambities van het bedrijf om zich in een snel veranderende markt verder te ontwikkelen in België, Nederland en Luxemburg.
L'Oréal Group

L'Oréal doet mee: Onze aanpak tijdens Covid-19

Onze groep heeft een Europees solidariteits programma geïmplementeerd om alle stakeholders bij te staan in het gevecht tegen het coronavirus
L'Oréal Group

L’Oréal Belgilux publiceert haar Eerste Vooruitgangsrapport 2019

Omdat het programma Sharing Beauty with All van L’Oréal elk beroep en elke werknemer betrekt, worden in dit vooruitgangsverslag 2019 alle initiatieven voor duurzame ontwikkeling van de Belgische dochteronderneming samengebracht, zowel deze van de fabriek in Libramont als van de hoofdzetel in Brussel.
Commitments

For Women In Science

Tine D’aes is afkomstig uit Antwerpen maar koos ervoor om de komende vier jaar naar Luik te verkassen. Als onderzoekster aan het Giga, het interdisciplinaire onderzoeksinstituut in biomedische wetenschappen aan de universiteit van Luik, zal ze proberen de mysteries rond de dood van hersenneuronen na een cerebrovasculair accident of beroerte (CVA) te ontrafelen.
L'Oréal Group

L’Oréal levert kapsalons in Antwerpen en Brussel per cargo-fiets

95% van de files door levering werd vermeden. In Antwerpen worden meer dan 150 kapsalons en apotheken geleverd per cargo-fiets.

Jean-Charles Bondy wordt CEO van L’Oréal Benelux

Jean-Charles Bondy, de huidige CEO van L’Oréal Nederland is per 1 januari 2020 aangesteld als CEO voor L’Oréal in de gehele Benelux. Deze overkoepelende verantwoordelijkheid zal de samenwerking tussen de drie landen versterken en de samenwerking met klanten en andere stakeholders naar een nieuw niveau tillen.