L'Oréal se zapojuje: Naše reakce na Covid-19

"Během současné bezprecedentní krize je naší zodpovědností přispět ke kolektivnímu úsilí, jak jen to je možné. Skrze tyto kroky L'Oréal vyjadřuje své uznání, podporu a solidaritu s těmi, kteří ukazují neuvěřitelnou odvahu a nezištnost ve snaze vypořádat se s touto pandemií."

Jean-Paul Agon, Předseda představenstva a generální ředitel L'Oréal

Naše opatření v terénu

Naše skupina zavádí evropský program solidarity na podporu všech zapojených stran do boje proti koronaviru. Nemocnic, pečovatelských domů a lékáren, které jsou v první linii snahy omezit šíření koronaviru; zúčastněných stran v oblasti distribuce potravin, které garantují spotřebitelům základní potřeby; kadeřnických salonů, parfumerií a dodavatelů VSE/SME, kteří jsou obzvláště vystaveni ekonomické krizi vyplývající z této pandemie; a nakonec neziskových organizací bojujících s nejistotami, které nyní potřebují podporu více než kdy dříve.

S okamžitou platností zavádíme následující opatření:

Solidarita se zdravotnickými institucemi

Naše továrny, které již začaly s výrobou hydro-alkoholových čistících gelů na ruce minulý týden, navýší produkci tak, aby během několika týdnů vyrobily dostatečné množství na podporu potřeb francouzských a evropských zdravotnických institucí.N

 
 

Solidarita s pracovníky ve zdravotnictví a lékárnách

Značka La Roche-Posay vybaví všechny partnerské nemocnice, pečovatelské domy a hlavní partnerské lékárny v Evropě hydro-alkoholovými čistícími gely na ruce. Tato zařízení jsou první linií obrany proti koronaviru a jsou zavázány nás každý den chránit a bojovat s epidemií. Značka už zdarma dodává obaly do francouzských lékáren, které jsou schopny vyrábět dezinfekci ve vlastním provozu.



Solidarita se zúčastněnými stranami v oblasti distribuce potravin:

Garnier bude bezplatně dodávat a distribuovat několik milionů kusů hydro-alkoholových čistících gelů na ruce všem svým evropským zákazníkům z maloobchodních sítí, aby se jejich zaměstnanci, kteří nadále pracují na uspokojení základních potřeb spotřebitelů, mohli chránit dodržováním doporučených opatření.

Solidarita s velmi malými, malými a středními podniky v našich distribučních sítích (kadeřnictví, malé parfumerie)

naše skupina zmrazí jejich platby, dokud se jejich podniky neobnoví.

Solidarita s našimi nejohroženějšími dodavateli:

U našich dodavatelů, kteří byli nejvíce vystaveni krizi, zkracujeme platební lhůty se systematickými okamžitými platbami.

Solidarita s nejvíce potřebnými

Nadace L'Oréal se rozhodla věnovat jeden milion eur partnerským neziskovým organizacím, které se zavázaly bojovat proti nejistotě. To pomůže nejvíce potřebným dodržovat doporučená opatření v boji proti koronaviru a odolávat důsledkům této epidemie. Těmto neziskovým organizacím, které jsou v průběhu celého roku podporovány nadací L´Oréal, budou také nabídnuty hygienické balíčky (sprchový gel a šampon) a hydro-alkoholový čistící gel na ruce pro sociální pracovníky, dobrovolníky a příjemce jejich pomoci.