L´Oréal opět zvolen studenty Top zaměstnavatelem v kategorii spotřebitelský průmysl

12.2.2020 – Praha - Společnost L‘Oréal Česká republika se opět umístila na 1. místě ve studentské anketě TOP Zaměstnavatelé 2020 v kategorii Spotřebitelský průmysl, kterou již podeváté uspořádala Asociace studentů a absolventů vysokých škol v České republice. Letos v této prestižní studii hlasovalo 11 491 studentů českých vysokých škol, kteří vyjadřovali své preference ohledně potenciálních zaměstnavatelů!

L´Oréal ČR v kategorii Spotřebitelský průmysl obhájil prvenství, loni se umístil také na první příčce (2018 byl na 2. místě a 2017 na 5. místě).

Z opětovného získání prvního místa máme ohromnou radost. Snažíme se trávit se studenty a absolventy dostatečně času. Představujeme jim naši společnost, nejenom jako světového lídra na trhu kosmetiky, ale také jako lídra v digitální oblasti - digitálních inovací, udržitelného rozvoje a etiky a diverzity. Toto skvělé ocenění je pro nás jasným signálem, že tato témata studenty a absolventy silně oslovují, a proto nás opětovně volili. Dává nám to vždy novou energii pokračovat v naší práci.“ řekl k ocenění Tomáš Hruška, generální ředitel L’Oréal pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

„Mezi umístěnými společnostmi na prvních místech není ani letos příliš změn a překvapení, můžeme tedy konstatovat, že TOP 5 v každé oborové kategorii je poměrně stabilní. Je zřejmé, že na českém trhu dominují silné značky, které jsou atraktivní nejen pro své zákazníky, ale zejména pro své budoucí zaměstnance." sdělil k letošním výsledkům Jakub Hořický, ředitel studie TOP Zaměstnavatelé.

 Výsledky letošního ročníku jsou k vidění na www.topzamestnavatele.cz 

Studie TOP zaměstnavatelé je projektem Asociace studentů a absolventů, který probíhá mezi studenty českých Vysokých škol. Je realizována ve spolupráci s prestižní výzkumnou agenturou GFK, univerzitami, studentskými organizacemi a firemními partnery. Cílem studie je poskytnout jedinečné údaje celému studentskému vysokoškolskému světu, kdo jsou TOP zaměstnavatelé a kde by se měli studenti, příští absolventi, ucházet o práci.

O Asociaci studentů a absolventů

Asociace studentů a absolventů je nezisková organizace. Jejím cílem je umožnit svým členům osobnostní i profesní rozvoj díky aktivnímu zapojení do různých projektů. Předmětem činnosti je realizace projektů od prvotního nápadu, přes fázi příprav, uskutečnění, až po fázi vyhodnocení. V letošním roce oslaví Asociace 12 let své existence, a tedy více než celou dekádu znalostí, zkušeností a know-how v oblastech HR marketingu a Employer Brandingu přímo na míru trhu v České republice. Svými aktivitami za tyto roky již zasáhla stovky tisíc studentů od středních škol, přes ty vysokoškolské až po absolventy a úspěšné manažery.