Your title

Your description

ПОВІДОМЛЕННЯ ГРУПИ L'ORÉAL СТАНОМ НА 08.03.2022 ДЛЯ ВНУТРІШНЬОЇ ТА ЗОВНІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ

Ми рішуче засуджуємо російське вторгнення та війну в Україні, яка завдає стільки страждань українському народу.

Нашим абсолютним пріоритетом є підтримка 326 українських співробітників та їхніх сімей, життя яких так різко змінилося. Незважаючи на те, що деяким вдалося перетнути кордон, більшість наших співробітників залишаються в країні в дедалі складніших умовах. Ми турбуємось про них і боїмося за їхню безпеку.

Враховуючи масштаби того, з чим стикаються люди на місцях, ми фокусуємося на наданні допомоги нашим співробітникам, які залишились в Україні, які виїхали або залишають країну, та українському народу.

Ми фінансово підтримуємо наших співробітників в Україні та надаємо психологічну допомогу.

Наші команди в сусідніх європейських країнах особисто зустрічають тих співробітників, які перетнули кордон, і ми надаємо їм та їхнім родинам житло, доступ до приватної медичної допомоги, психологічну підтримку, фінансову допомогу та юридичні консультації.

Наші співробітники по всьому світу, а особливо в сусідніх країнах, беруть активну участь у наданні допомоги, і у відповідь на їх прагнення висловити свою солідарність з українськими колегами, ми розпочали глобальну кампанію зі збору коштів для співробітників та програму волонтерства.

Ми співпрацюємо з місцевими та міжнародними неурядовими організаціями (як Червоний Хрест), а також Організацією Об’єднаних Націй (такими як Верховний комісар ООН у справах біженців та ЮНІСЕФ) та жертвуємо через них 5 мільйонів євро. Ми вже доставили 250 000 засобів для гігієни та продовжуватимемо надавати додаткові косметичні засоби в найближчі тижні.

Щодо нашої діяльності в Росії, ми повністю приєднуємося до позиції французьких та європейських державних установ. Ми вирішили тимчасово закрити всі власні магазини та точки продажу в універмагах, а також призупинити всі промислові та національні медіа-інвестиції. Ми також прийняли рішення тимчасово закрити сайти електронної торгівлі власних брендів у Росії. Ми продовжуємо розглядати додаткові заходи.

Ми також розпочали гуманітарну допомогу в Україні та пожертвували понад 100 000 засобів для гігієни, а саме шампуні, гелі для душу та гоління, дезодоранти, засоби для догляду за шкірою, які вже доставляються благодійним фондом БФ Let's help у пологові будинки, лікарні, військомати та фондом UNFPA - в територіальні центри оборони.

Наш кризовий комітет, який був постійно мобілізований з початку цієї війни, щодня контактує з нашими командами на місцях і буде продовжувати адаптувати нашу відповідь відповідно до ситуації, що розвивається.

З повагою,

Група L'Oréal

Back on Top