Hero

L'Oréal Balkan

L’Oréal je vodeća svetska kozmetička kompanija i prisutan je u Adria-Balkan regiji više od 20 godina. Misija Grupe je da pruži najbolje kozmetičke inovacije ženama i muškarcima širom sveta, poštujući njihove različitosti.

Pridružite nam se!

L’Oréal Balkan je deo L’Oréal Adria-Balkan klastera koji donosi najbolje iz sveta industrije lepote na 9 tržišta u regionu.

L'Oréal Adria-Balkan kao deo L’Oréal grupe tržištima regije donosi više od 20 jedinstvenih brendova koji obuhvataju negu kože, negu kose, parfeme i dekorativnu kozmetiku – brendove poput L'Oréal Paris, Garnier, Maybelline New York, NYX Professional Makeup, Vichy, La Roche-Posay, Lancôme, Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Kiehl's, Kérastase, Matrix itd. – koji su prisutni u svim kanalima distribucije: prodajnim mestima robe široke potrošnje, apotekama, drogerijama, frizerskim salonima i elektronskoj trgovini.

U kompaniji L'Oréal Adria-Balkan posvećeni smo dobrobiti i zadovoljstvu naših zaposlenih. Svoj uspeh dugujemo pre svega entuzijazmu i predanosti više od 400 motivisanih stručnjaka vođenih snagom timskog rada, bliske koordinacije i saradnje.

Takođe, težimo pozitivnom uticaju na zajednice u kojima smo prisutni i brinemo o očuvanju i zaštiti životne sredine. Naš novi program održivog razvoja „L’Oréal for the Future” predstavlja dve komplementarne vizije onoga što za nas znači društvena odgovornost: transformacija naše kompanije prema održivijem poslovnom modelu i doprinos rešavanju izazova s kojima se svet trenutno suočava.

Kao organizacija koja izuzetno ceni nauku, rodnu ravnopravnost i različitosti, L’Oréal Adria-Balkan aktivno razvija mnogobrojne inicijative u navedenim područjima. Poznati međunarodni program za promovisanje žena u nauci - L’Oréal-UNESCO „Za žene u nauci“ - organizuje se već više od deset godina u zemljama Adria-Balkan regije. U okviru ovog poznatog programa svake godine se u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj i Bugarskoj dodjeljuju stipendije najboljim mladim naučnicama. L’Oréal Adria-Balkan je konstantno uključujen i u razne lokalne filantropske aktivnosti.

Otkrijte Naše ciljevi do 2030. godine

Postavili smo hrabre, merljive ciljeve do 2030. godine koji se odnose na klimu, vodu, biodiverzitet i prirodne resurse, u skladu sa onim što naučnici zahtevaju i onim što je potrebno našoj planeti. 

1997

godina kada je L'Oréal grupa stupila na tržišta regiona

400+

zaposlenih u Adria-Balkan filijalama

#1

kozmetička kompanija u regionu

Kontakt

Tel: +381 11 2205 900

Email: [email protected]

9:00-17:00

Adresa u Srbiji: L'Oréal BALKAN, Bulevar Zorana Đinđića 64, Beograd 11070